FÖNSTER MED MONTAGE

Numera säljer vi också fönster installerat och klart i kundernas hus. Det var ett svårt beslut att fatta. Dels för att vi inte vill konkurrera med våra kunder byggfirmorna. Och dels för att vi inte visste hur man skulle kunna få kvalitetskontroll även på montaget. En installation som kunden inte blir nöjd med slår ju direkt på vår produkts rykte. Det hjälper inte hur hög kvalitet och service vi lämnar på produkterna från fabriken om installationen går fel på ett eller annat sätt.

T.ex. om inte montörerna dyker upp på bestämd tid, om montage måste avbrytas eftersom det saknas någon list, plåt eller detalj, om inte montörerna håller rent och snyggt omkring sig. Montaget får heller inte dra ut på tiden för att montörerna har andra jobb på gång samtidigt, m.m..

Vi tog ändå beslutet att börja med Installerat o Klart efter att vi träffat på några som tidigare jobbat med just fönsterinstallation och som hade erfarenheten och ville jobba med våra produkter. Efter 1 ½ år så kan vi börja summera. Det har i stort sett gått bra. Vi har under året installerat fönster och dörrar i hundratals svenska hem hos nöjda kunder.

Men det har skett några få misstag. Inte hos våra partner som hade erfarenheten sedan tidigare utan hos nya säljare/montörer som anslutit sig. Därför måste vi också avsluta samarbetet på några håll i landet där inte montageteamet lyckats leva upp till våra och kundernas krav. När det skett misstag så har vi naturligtvis bett om ursäkt hos kunden och gått in med annat montageteam.

Det som bl.a. kan irritera kunden och som inte får inträffa handlar ofta om dålig tidsplanering, utförande, uppträdande, byggstädning, efterbesiktning med kunden, m.m.. Kort sagt professionalitet. En del mindre byggfirmor har detta i generna. Andra behöver lära sig.

Vi kommer att utöka antalet platser i Sverige där vi kan erbjuda tjänsten INSTALLERAT o KLART. Men endast i den takt som vi kan finna partners som vill och kan jobba så professionellt som vi och våra kunder har rätt att kräva. Mindre byggfirmor som vill jobba med Ordning och Reda och med produkter med hög kvalitet är alltid välkomna att kontakta oss.

Gilla & dela! Email to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+

Tags: , ,

Comments are closed.