Nyhetsbrev om Ekstrands fönster EC/90 för lågenergihus

Nyhetsbrev om Ekstrands fönster EC/90 för passivhus

Ekstrands fönster Energy Concept 90, skandinaviens bäst isolerade träfönster

Ekstrands nya superfönster klarar med korrekt inbyggnadssituation även de hårda tyska passivhuskraven.

Ekstrands redovisar i CE-märkningen inte bara u-värdet, utan även vindbelastning, lufttäthet, regntäthet m.m. Vi kan med gott samvete kalla vårt fönster för ett superfönster, en produkt som kunden kan lita på.

Ett välisolerat fönster är inte mycket värt om det inte byggs in på ett korrekt sätt. Ekstrands går nu ett steg längre genom att vi har gjort köldbryggesberäkning på olika inbyggnadssituationer. Tyrens har gjort ritningar och beräkningar vilka vi redovisar på vår hemsida. Detta är till hjälp för stora som små byggfirmor och privata byggherrar.

Det är väldigt stor skillnad på den termiska komforten mellan Ekstrands EC/90 och ett “vanligt” fönster. Eftersom prisskillnaden är marginell (ca 20%) rekommenderar vi detta fönster till alla typ av byggnation.

 

Ekstrands har fönster och dörrar för arkitektritade hus och lågenergihus. Vårt EC/90 fönster är oss veterligen det enda träfönstret med u-värde 0,77w/m2 och som dessutom levereras med CE-märkt prestanda.

EC/90 fönstret har samma unika egenskaper som Ekstrands övriga fönstersortiment: glaslister monterade på insidan, garantier på ytbehandling mm men utöver det också 3 tätningslister.


Ladda ner Ekstrands nyhetsbrev som PDF, årets första nyhetsbrev riktat till dig som ritar hus, jobbar med energiberäkningar och föreskriver lämpliga produkter till dessa.

Gilla & dela! Email to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.