Ekstrands Dörrbok 2012

Ekstrands Dörrbok 2012

Nu är EKSTRANDS Dörrbok 2012 ute! Broschyren är egentligen en prislista som är fylld med mer än bara priser. Dörrboken visar Ekstrands modeller av både innerdörrar, ytterdörrar och säkerhetsdörrar, samt teknisk information och alla tillval.

Några av årets nyheter inkluderar nya modeller av ytterdörrar så som EK RUSTIKAL, KARSLBORG 350, LIDINGÖ 380, EKSJÖ 335 mfl. samt återintroduktion av NOBLE II innerdörrserie. En annan nyhet är E-KEY FINGERSCAN, en fingertrycksavläsare till ytterdörrar som gör nycklarna överflödiga.

E-key fingeravtrycksläsare
Glömt nycklarna? Med E-key behöver man inga nycklar. Man drar sitt långfinger över sensorn och dörren öppnas.

Ek Rustikal
På modell Ek Rustikal framhäver vi träets naturliga utseende. Vi sorterar de massiva ekytskikten så att kvistar och naturliga färgskiftningar kommer fram. Därefter borstas ytorna för att framhäva strukturen ytterligare.

Vår nya dörr bok kan du ladda ner här!

Gilla & dela! Email to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

2 Kommentarer till “Ekstrands Dörrbok 2012”

  1. Ser ut att vara snygga dörrar, var kan man ladda ner en PDF version?

  2. Hej Qristina!
    Vår dörrbok kan man ladda ner här:
    http://www.ekstrands.com/kundservice/bestall-ladda-ner-katalog-och-prislista/
    Eller välja att få dem hemskickad kostnadsfritt med post 🙂