Expressen avslöjar äntligen det vi redan misstänkt

I fredagens Expressen kan man läsa om hur Mockfjärdsfönster blåser upp monteringskostnaderna och drar ned produktpriset för att få större rotavdrag. Att göra så strider mot vår affärsmoral. Vi anser att ett sådant förfarande är oetiskt, olojalt mot branschen, mot skattebetalarna och den regering som beslutade om rot-avdraget.

Genom att fuska med rot-avdragen som Mockfjärdsfönster gör så misskrediteras hela branschen. Att det har funnits mindre seriösa småföretagare som gjort liknande hade nog Skatteverket räknat med, men att den största aktören på marknaden systematiskt blåser upp monteringskostnaderna med 2 och 1/2 gång borde vara kriminellt!

Läs expressens inlägg ”De blir rika på knepet med rot-avdrag” här

Gilla & dela! Email to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+

Tags: , , ,

Comments are closed.